Samen
alle ruimte

Hier geloven wij in

Hoe willen we samen leven in de ruimte om ons heen? Deze vraag is wat ons betreft de basis voor de ontwikkeling van de openbare ruimte. Een spel van belangen, ideeën en visies, waar wij graag een bijdrage aan leveren.

Hoe? Met creativiteit en daadkracht. We brengen partijen samen en maken kansen en inzichten tastbaar. Dan krijgen ideeën de ruimte om te groeien en voor iedereen waardevol te worden. Welkom bij Dutchplanners, het team achter parolo.

Even voorstellen

Hallo! Ik ben Maarten Bosman. Ik heb Dutchplanners opgezet in 2010 vanuit mijn jarenlange ervaring met ruimtelijk ordening. Als planoloog bij diverse overheden hielp ik hen met pragmatische ondersteuning en onderbouwde adviezen.

Via Dutchplanners werken inmiddels ook vele collega’s als stedenbouwkundig adviseur of planoloog bij gemeenten in het hele land. De kern is voor altijd hetzelfde gebleven: draagvlak en een prettige samenwerking met alle partijen. Daar blijven we samen voor gaan. Ook vanuit parolo.

Aanvullende opties

Wil je op weg worden geholpen? Dat kan. Daarvoor hebben we parolo-opstart. We richten dan de tool voor je in, helpen bij de opzet van het participatieplan en leggen de eerste contacten met partijen in de omgeving van jouw project. Meer weten over deze aanvullende optie? Laat van je horen.

Het hele traject uit handen

Ga je liever ‘all the way’ en wil je het hele participatietraject uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook. Dan pakken wij het helemaal over, met een volledige planmatige aanpak, omgevingstraject en afstemming met overheden. En de garantie dat je project tot een goed einde komt. Neem even contact op dan praten we verder.